ajánlatkérés
kapcsolat

ESP programozható keverők

DSP programozható keverő

Az épületek belterében kialakított csúcsminőségű, nagy teljesítményű hangrendszerek lelkét a Bose DSP programozható keverők jelentik, amelyek az összetett hangrendszer elemeinek vezérlését látják el. A gyártó ControlSpace ESP hangfeldolgozó egységei alacsony látencia mellett biztosítanak jó minőségű digitális hang konverziót és minimális zajszintű, magas dinamikatartományú hangzást akár 64 csatornás hangrendszer vezérléséhez is.

A Bose ESP termékei bővítőkártyák segítségével képesek hálózati audio routing funkció ellátására Bose ESP jelfeldolgozók, PowerMatch beltéri hangszórók vagy más gyártó által szállított eszközök között. Az ESPLink szabvány, amelyet a gyártó egységesen alkalmaz, kényelmes, 8 csatornás audio busz csatlakozási lehetőséget biztosít az azonos rendszerben telepített PowerMatch hangszórók között.

A rendszerek szoftveres konfigurálásához a Bose saját célszoftvere, a Bose ControlSpace Designer használható, amely lehetővé teszi mind a jelfeldolgozó, mind a kontrollképességek beállítását a rendszereknél, bonyolult programozási feladatok nélkül. A programozható keverők beépített Ethernet csatlakozóval és általános célú I/O csatlakozási lehetőségek révén karbantarthatók és integrálhatók bármilyen, az iparági szabványoknak megfelelő rendszerekbe.